Hulp gezocht!

Het organiseren van een evenement als Kunststroom met exposities op 16 locaties in Roerdalen en Wassenberg brengt nogal wat werk met zich mee. Tot nu toe werd al dit werk verzet door ons bestuur dat bestaat uit 5 personen. Zeker in deze bijzondere tijd met allerlei extra maatregelen kunnen we wel wat hulp gebruiken.

Daarom een vraag aan u.

Vrijwilligers algemeen

Wij kunnen hulp gebruiken bij de voorbereidingen en bij het werken op locatie. Hiervoor zoeken wij bedreven vrijwilligers. Het gaat o.a. om mensen die ons kunnen helpen bij ‘routing’, het plaatsen van borden en verkeersaanduiding. Ook bij het inrichten van de expositie ruimtes kunnen we hulp gebruiken. Daarbij moet u denken aan het installeren van extra verlichting en helpen met het sjouwen en plaatsen/ophangen van kunstwerken. Enige algemene technische kennis is daarbij wel handig. Bent u betrokken bij de Gemeente Roerdalen of Wassenberg en houdt u van kunst of vindt u het gewoon leuk om actief betrokken te zijn bij onze organisatie? Zou u ons op de dagen voor en in het weekend van 2 en 3 oktober willen helpen?
Stuur een mail naar info@kunststroom-rw.nl t.a.v. Ruud Snijders voor meer informatie.

Vacature secretaris

Vanwege het vertrek van onze vorige secretaris, is Stichting Kunststroom op zoek naar een bevlogen secretaris.
De voornaamste taken zullen bestaan uit het meebesturen, het maken en versturen van notulen van bestuursvergaderingen, het onderhouden van de correspondentie tussen bestuursleden, het plannen van vergaderingen en de algemene orde van zaken.
Wij vragen een betrokken persoon, met een voorliefde voor kunst en cultuur en kennis van zaken.
Daarnaast is het prettig als de secretaris woonachtig is in of in de buurt van de Gemeente Roerdalen of Wassenberg, i.v.m. de vergaderingen.

Bent u, of kent u iemand die aansluit bij dit profiel? Stuur dan een mail naar info@kunststroom-rw.nl t.a.v. Ruud Snijders voor meer informatie.

Vacature webmaster

Vanwege het groeiende karakter van onze online activiteiten, is Stichting Kunststroom op zoek naar een beheerder voor onze website. Het gaat voornamelijk om iemand die handig is met CMS-systemen (bij voorkeur WordPress), weet hoe een back-end gevuld kan worden met content en licht technisch onderlegd is.
De werkzaamheden worden nu opgepakt door de bestuurder, maar vanwege het grote takenpakket zijn wij op zoek naar iemand die als spin in het web de website vult met de informatie van kunstenaars, de website up-to-date houdt en kan ondersteunen bij het sorteren van data.

Bent u, of kent u iemand die aansluit bij dit profiel, en op zoek is naar een vrijwilligers-functie voor een aantal uur per maand? Stuur dan een mail naar info@kunststroom-rw.nl t.a.v. Ruud Snijders voor meer informatie. U kunt ook via onderstaand formulier reageren.

nl_NLNederlands